Lördagsmys..

Killarna sitter i soffan och kollar bollibompa och äter godis. Jodå, C äter också godis fastän han egentligen är för liten. Han fick tag på en godispåse i storebrors rum för ett halvår sen och sedan dess vet han mycket väl vad godis är, och kräver att han också ska ha lördagsgodis.
Äldsta sonen kunde jag faktiskt hålla ifrån godis tills han var 3 år men det funkade inte lika bra med C.



En massa projekt

Jag börjar ju snart jobba och har en hel lista som jag ska göra innan jobbstart. Är väl bara att inse att jag inte hunnit med allt som jag tänkt, men det har blivit en del gjort.
Stora sonens rum ser hemskt ut. Det är inte bara stökigt utan tråkigt och opersonligt. Ikväll ska han och jag försöka få någon ordning på katastrofen. Så kan jag stryka det projektet från listan iaf.

Tid är en bristvara när man har många barn. Det är svårt att räcka till för allas behov och det skulle underlätta om dygnet hade lite flera timmar..

Livspusslet

hette ett program som gick på tv igårkväll och handlande om att få ihop arbete, karriär, vardagen och barn. Det var  ett tankeväckande och intressant program. Jag tänkter väldigt mycket på hur jag ska fixa det när jag börjar jobba heltid, 1 februari. Jag vill ju komma framåt i min karriär, och det känns som om det är dax nu, efter 4 års pluggande på högskola och en mammaledighet som pågått i 2 år, förrutom en kortare period av jobb.

Det är jättekul att jag fick den tjänst som jag så gärna ville ha, som säljare/kundvårdare på ett återvinningsföretag, och jag är verkligen glad över det! Men samtidigt känns det så sorgligt att inte få vara med mina barn lika mycket som nu..

Långt jullov

Vi har varit lediga tillsammans hela familjen sedan den 19 december. Det har varit skönt att bara kunna ta det lugnt på morgnarna utan en massa stress. Men samtidigt har det varit mycket stök och mycket att göra hela dagarna. Imorgon är sista dagen på jullovet för barnen innan skolorna och dagis börjar igen. Skridskoåkning på ån har varit en populär aktivitet!!

Flera dagar har vi varit nere vid badet och haft med matsäck och åkt skridskor. Så härligt!

RSS 2.0